CBS De Kinderkring

BSO

Vanaf 1 augustus 2007 heeft het schoolbestuur de verplichting om kinderen van vier jaar tot aan het voortgezet onderwijs sluitende dagopvang te bieden. De Kinderkring en Kinderopvang Snoopy BV zijn daarom een convenant buitenschoolse opvang aangegaan. Ouders die opvang wensen kunnen rechtstreeks contact opnemen met Snoopy

Wat & hoezo BSO?
Als je als ouder gekozen hebt om te blijven werken na de geboorte van je kind, stop je er niet mee als je kind 4 jaar wordt. Buitenschoolse opvang is dan dus van essentieel belang. De kinderen worden door gediplomeerde leiding uit school gehaald en naar de BSO gebracht. Daar kunnen ze iets drinken, iets eten en hun verhaal kwijt. Daarna is er vrije tijd! Onder professionele begeleiding leren de kinderen omgaan met hun vrije tijd. Op de BSO kan alles wat thuis kan en nog iets meer. Je kunt je vriendje meenemen, je kunt bij vriendjes thuis spelen, je kunt er knutselen, lekker op de bank liggen, kokkerellen, lezen, houtbewerken, computeren, je huiswerk maken, spelletjes doen, in de poppenhoek spelen, hutten bouwen. Er worden uitstapjes gemaakt. In de meivakantie wordt een kamp georganiseerd, je kunt er voetballen, volleyballen, tennissen, enz., enz. Ook biedt de leiding dagelijks activiteiten aan waar je aan mee mag doen.

Kwaliteit
Het opvangaanbod, uitgevoerd door Snoopy, voldoet aan de eisen zoals die zijn vastgelegd in de Wet kinderopvang.

Openingstijden
Het begintijdstip van de opvang in schoolweken is na schooltijd (op z‟n vroegst op maandag, dinsdag en donderdag vanaf 14.00 uur, op woensdag en vrijdag vanaf 11.45 uur) en het eindtijdstip is 18.00 uur. In de vakantieweken is opvang mogelijk van 08.15 uur tot 18.00 uur. Voorschoolse opvang (vanaf 07.30 uur) en verlengde opvang (tot 18.30 uur) in zowel school- als vakantieweken is mogelijk, maar kan bij te weinig animo financiële consequenties hebben. Extra opvang i.v.m. studiedagen/margedagen of als de school eerder sluit, zijn mogelijk indien hier minstens vier kinderen voor aangemeld worden. Snoopy is het gehele jaar op doordeweekse dagen geopend met uitzondering van feestdagen en één studiedag per jaar.

Accommodatie
Het aanbod zal plaatsvinden in of vanuit de accommodatie van Snoopy, genaamd;
„BSO ‟t Kraaienest‟, 
de Cornelis Kempenaarlaan 6,
2481 XB Woubrugge.

Info/aanmelden 
Inschrijven kan via de website. Heeft u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen, wilt u meer weten over opvang op maat voor zowel kinderdagverblijf als buitenschoolse opvang? Neem dan contact op met:   

Kinderopvang Snoopy BV
Waaier 30 b/c,
2451 VV Leimuiden
0172-500512
info@kinderopvangsnoopy.nl
www.kinderopvangsnoopy.nl

2019 CBS De Kinderkring

Powered by BasisOnline